top of page

Om mig og klinikken

I klinikken vil I møde mig, Helle, indehaver af Klinik Bjerg.

Klinikken er beliggende i lokalerne hos Edona Beauty på Frederiks plads, bag Bruuns galleri.


Jeg har 3 overordnede fokus punker i klinikken, under disse ligger der mange underemner, og jeg vil forsøge at skabe en udførlig beskrivelse af mine tilgange og tanker.

DSC03340-01_edited.jpg

Oplevelsen

Jeg åbnede min klinik med et ønske om at skabe et rum, hvor mine kunder kan finde ro, hvor jeg kan indbyde til at sætte fokus på pleje af dig selv i en hverdag hvor alt ofte går meget hurtigt. Jeg oplever tit, ved mig selv, veninder og familie, at vi glemmer os selv, ikke får taget de pauser vi kunne have brug for, hvor vi ikke kigger på vores telefon eller forholder os til andre opgaver.

Derfor forbinder jeg mine behandlinger med wellness og afstresning, for hos mig er der rum til at du kan få en lur, du kan ventilere om alt det der fylder lige nu, smalltalke, nyde stilheden, meditere, alt uden nogen som helst forventninger og uden at bliver distraheret af SoMe, opkald og beskeder.
Bonus er at du vender tilbage til hverdagen med lækre vipper og/eller bryn!

Derudover er din tilfredshed af højeste prioritet for mig, derfor tilrettelægges behandlingen ud fra dine ønsker og min faglige vurdering, for bedste resultat.

Bæredygtighed

Jeg handler hovedsageligt ved danske forhandlere. I klinikken har jeg fokus på hvordan jeg anvender de forskellige produkter, jeg bruger med omtanke og ikke i overflod. De produkter jeg har mulighed for at genanvende, hvor hygiejnen tillader det, bliver renset med stor omhu og genanvendt. Visse produkter kan jeg købe produceret med fokus på bæredygtighed og økologi.

Med baggrund i mine sundhedsfaglige uddannelser har jeg et naturligt indlært fokus på fx håndhygiejne og hygiejne i klinikken, jeg vasker alle mine materialer og UV-steriliserer dem. Overflader og briks bliver aftørret hver dag der har været kunder, og rummet bliver rengjort og vasket jævnligt.

 

Klinikken er 100% vegansk, dette stammer fra min personlige tilgang. Jeg har været veganer i 14 år, siden 2010, og inden da var jeg vegetar i 5 år.

For mig har det veganske en høj værdi, jeg tror på at det har betydning for vores miljø og for min egen sundhed, derudover er dyrevelfærd meget vigtigt for mig.
Dette betyder ikke at jeg har en holdning til om mine kunder er veganere, eller om du har taget stilling til nogle af disse emner, for mig har det blot været en helt naturlig proces at overføre mine værdier til min klinik. Dette betyder helt enkelt at alle de produkter jeg køber og anvender er veganske.


Da jeg også har stort fokus på kvalitet, er mine produkter stadig de absolut bedste, jeg køber mange af mine produkter fra anerkendte danske firmaer som Jolash, Lashbar, Marilou lashes og lignende.
Med udgangspunkt i bæredygtighed stræber jeg efter at kombinere det veganske, med høj kvalitet og grundig hygiejne!

20240105_150026-01_edited.jpg
pexels-pixabay-207740_edited_edited.jpg

Uddannelse

Jeg har altid haft en stor nysgerrighed for læring og ny viden, dette afspejles i de sidste 12 års uddannelse og kurser, hvor jeg jævnligt har søgt nye udfordringer og viden inden for forskellige områder.

Tidligere har jeg fagligt bevæget mig meget inden for det mere psykologiske, dette har haft stor interesse da jeg i 6 år har arbejdet på et social psykiatrisk botilbud.
Sideløbende har jeg arbejdet med vipper og bryn, både i min egen hjemmeklinik og hos andre ekstremt dygtige kvinder, disse har inspireret, motiveret og lært mig så utrolig meget gennem sparring, vejledning, daglige snakke og praktisk oplæring.

Jeg tror på at jeg med grundig uddannelse, kan skabe bedre, flottere og sundere resultater, samt mulighed for at jeg bedre kan vejlede og uddanne mine kunder i pleje og vedligehold efter deres behandlinger, for optimal hygiejne, sundhed og holdbarhed.

Her ses en oversigt over de seneste års uddannelser/kurser og arbejde

Kurser/uddannelser:

2012-2016: Professionsbachelor i ernæring og sundhed

2017: Dialektisk Adfærds Terapi. Opfølgende kurser i 2018 og 2019

2018: Single eyelash extensions kursus

2019: Motiverende Interview. Metode til at arbejde med mennesker i afklaring af motivation og ønsker

2019: Chok Release. Terapeutisk chok og traume behandling

2019: Breathe Smart, del 1. Åndedræts øvelser, mestrings strategi til udsatte, kriminelle og misbrugere

2021: Single eyelash opfølgende trænings kursus

2021: Lashlift og browlift kursus

2021: Nada, øreakupunktur

2021: Online limkursus

2021: Volume kursus

2022: CND shellac kursus

2022-2023: Uddannet statsautoriseret fodterapeut

 

Arbejde:
2015-2021:
Social psykiatrisk botilbud i Aarhus

2018-2021: Hjemmeklinik som vippetekniker

2021-2024: Selvstændig vippetekniker hos Cucu Studios

2023-2024: Ansat som vippetekniker hos Greenhouse

2023-: Selvstændig statsautoriseret fodterapeut, hos TR-fodterapi i Malling.
2024-: Selvstændig vippetekniker i egen klinik, i lokalerne hos Edona Beauty.

Nu har jeg to virksomheder, hvor jeg med fodterapien befinder mig i en hyggelig klinik i Malling, med en utrolig dygtig kollega der har haft klinikken siden 2015, og min egen klinik her i Aarhus C, hvor jeg udfører forskellige bryn og vippe behandlinger og er fuldstændig min egen chef, med fantastiske kollegaer i lokalerne hos Edona Beauty.

bottom of page