top of page
20220820_172749-01.jpeg
20240216_131453-01_edited.jpg
20230331_185527-02_edited.jpg

Hybrid lashes

En fin blanding af volume og single lashes

Hybrid vipper er en blanding mellem to metoder, nemlig volume og single lashes.

Volume lashes er metoden hvor der laves faner af ultra tynde vipper, mellem 2-8 i en fane, dette giver mulighed for meget fylde. 

Single lashes er metoden hvor der påsættes en enkelt falsk vippe på en af dine naturlige vipper, og giver ofte et mere naturligt look. 


Med hybrid metoden får du dermed en mellemting mellem det mest naturlige look og det mere fyldige, samt et smukt buk.

Du skal vælge hybrid hvis du ønsker et naturligt fyldigt look. Hybrid kan også være ideelt hvis du har få natulige vipper, eller huller i vippene, da det dermed kan give en flot naturlig dækning.

Der er mulighed for forskellige designs inden for hybrid lashes, blandt andet cateye, dolleye, og openeye. Der tilbydes også et udvalg i forskellige buk (B, C), og fane størrelse laves specifikt til dit sæt.
Med disse forskellige designs som tilrettelægges specifikt til dig, vil de bedste features ved dine øjne fremhæves
.
 

Der påsættes aldrig vipper der er for tunge, eller for lange til dine naturlige vipper, og dermed bibeholdes et naturligt look der tager højde for dine naturlige vippers sundhed.

Tag gerne et billede med af dine ønsker, så kigger vi på det sammen, hav dog for øje at alle øjne og vipper er forskellige og du vil sikkert ikke kunne opnå nøjagtig det samme som en anden, men det kan være godt at have inspiration.

Husk at komme til behandlingen uden makeup på, tak.

1,45 timer

Efterpleje

Øjenvippeextensions kræver en vis grad af vedligeholdelse for at sikre, at de holder sig pæne og holder længere tid.

Derfor vejleder jeg dig altid i hvordan du passer bedst muligt på dine nye vipper der hjemme. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at spørge for yderligere vejledning.

Her er nogle tip til at passe på og pleje dine øjenvippeextensions derhjemme:

1. Undgå at gnide eller trække i dine øjenvipper, da dette kan forårsage skade på både dine naturlige vipper og dine extensions.

2. Undgå at bruge olieholdige produkter på eller omkring dine øjenvipper, da olien kan nedbryde limen, der holder extensions på plads.

3. Børst dine vipper regelmæssigt, især om morgenen og efter hver vask.

4. Undgå at sove med dit ansigt presset mod puden, da dette kan skade dine vipper eller føre til, at de bliver sammenfiltrede.

5. Vask dine vipper dagligt med vippeshampoo (mulighed for tilkøb i klinikken).

6. Undgå at bruge mascara på dine extensions.

7. Kom til opfyldninger regelmæssigt og book gerne din næste behandling i klinikken.

Ved at følge disse tips og passe godt på dine øjenvippeextensions derhjemme, kan du forlænge levetiden og bevare det smukke udseende af dine vipper.

Husk, det er normalt at miste 1-5 vipper om dagen, da dette er en del af den naturlige udskiftning. Hvis du oplever et unormalt tab af extensions uden naturlige vipper inden for 5 dage, kontakt venligst klinikken.

Vi anbefaler opfyldninger hver 2-3 uge for at bevare et friskt sæt.

bottom of page