top of page
20240320_214408.jpg
20220921_191435-02.jpeg
20221015_155832-01.jpeg

Lash/browlift

Et natuligt løft på bryn og vipper

Lashliftet er til dig der ønsker et look der er helt naturligt, med noget lavere niveau af vedligeholdelse end fx. vippe extensions, men som stadig fremhæver dine øjne, dine vipper og gør din hverdag meget lettere.

Metoden hvorpå lashliftet laves er en skånsom måde, hvor vipperne placeres på en blød silikone form, hvor der påføres produkter af 2 omgange og dermed bliver vipperne løftet.

Ønsker du farve tilføjes dette derefter og når behandlingen er ved at være slut, afsluttes der altid med en nærende keratin behandling på vipperne for at pleje dem de næste timer.

 

Browlift også kaldet browlamination er en behandling med samme koncept som lashlift, blot hvor brynene bliver "løftet", og meget lettere at style. Dette kan være med til at give mere fylde i et bryn der muligvis har lidt huller, eller blot tyndt med hår. Denne behandling fås også med farve og form af brynene. 

Denne behandling afsluttes ligeledes med en nærende keratin behandling.

Produkterne der anvendes er veganske, EU godkendte og skånsomme, for en sikker og behagelig behandling.

 

Behandlingerne holder 5-8 uger.
Du har mulighed for at kombinerer disse behandlinger, ved at booke tid til lift pakken!

Husk at komme til behandlingen uden makeup, tak.

30 min - 1,15 timer

Efterpleje

Efter en lash og browlift behandling kræver det at du efterfølgende selv foretager noget efterpleje hjemme, så du kan få det bedste resultat og forlænge holdbarheden af dit buk. 

Du kan købe plejende balsam til både bryn og vipper med, som vi anbefaler at du anvender dagligt for at holde hårene så sunde som muligt.  Du går fra behandlingen med en lækker vegansk keratin kur på hårene, denne holder hårene plejet de næste timer.

Du anbefales at komme og få lavet nyt buk efter 5-8 uger, alt afhængigt at hvor længe bukket holder på dig. Der kan dog ikke laves nyt buk inden for 5 uger, for at beskytte dine hår så meget som muligt. 

Det er også vigtigt at du undgår kontakt med vand og olier de første 24 timer efter behandlingen, da dette kan påvirke holdbarheden af dit buk.

Husk også at undgå at gnide eller trække i dine bryn og vipper, da dette kan forårsage skade eller ødelægge effekten af behandlingen.

Vedligeholdelse af dine bryn og vipper er vigtigt for at opretholde det ønskede resultat. 

bottom of page