top of page
Single lashes_edited.jpg
Single lashes_edited.jpg
20220524_192510-01.jpeg

Single lashes

Et naturligt valg

Med denne metode får du et naturligt sæt vipper, med længere, fyldigere og mere bukkede vipper.

Dette er en metode hvor der bliver påført et enkelt falskt vippehår, på en enkelt af dine naturlige vipper. Derfor er dette ofte en af de mest naturlige behandlinger da der opstår en naturlig grænse for hvor meget fylde du kan få. Jeg påsætter aldrig vipper der er for tunge, eller for lange til dine naturlige vipper, og dermed bibeholdes et naturligt look der tager højde for dine naturlige vippers sundhed.

Der er mulighed for forskellige designs inden for single lashes, blandt andet cateye, dolleye, og openeye. Med disse forskellige designs som tilrettelægges specifikt til dig, vil de bedste features ved dine øjne fremhæves.

Der tilbydes også et udvalg i forskellige tykkelse (0,10 - 0,12 - 0,15) og buk (B, C, D) af vipper, hvilket giver yderligere mulighed for at tilrettelægge et sæt der passer lige netop til dig.

Tag gerne et billede med af dine ønsker, så kigger vi på det sammen, hav dog for øje at alle øjne og vipper er forskellige og du vil sikkert ikke kunne opnå nøjagtig det samme som en anden, men det kan være godt at have inspiration.

Husk at komme til behandlingen uden makeup på, tak.

Ca. 1,5 timer 

Efterpleje

Øjenvippeextensions kræver en vis grad af vedligeholdelse for at sikre, at de holder sig pæne og holder længere tid.

Derfor vejleder jeg dig altid i hvordan du passer bedst muligt på dine nye vipper der hjemme. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at spørge for yderligere vejledning.

Her er nogle tip til at passe på og pleje dine øjenvippeextensions derhjemme:

1. Undgå at gnide eller trække i dine øjenvipper, da dette kan forårsage skade på både dine naturlige vipper og dine extensions.

2. Undgå at bruge olieholdige produkter på eller omkring dine øjenvipper, da olien kan nedbryde limen, der holder extensions på plads.

3. Børst dine vipper regelmæssigt, især om morgenen og efter hver vask.

4. Undgå at sove med dit ansigt presset mod puden, da dette kan skade dine vipper eller føre til, at de bliver sammenfiltrede.

5. Vask dine vipper dagligt med vippeshampoo (mulighed for tilkøb i klinikken).

6. Undgå at bruge mascara på dine extensions.

7. Kom til opfyldninger regelmæssigt og book gerne din næste behandling i klinikken.

Ved at følge disse tips og passe godt på dine øjenvippeextensions derhjemme, kan du forlænge levetiden og bevare det smukke udseende af dine vipper.

Husk, det er normalt at miste 1-5 vipper om dagen, da dette er en del af den naturlige udskiftning. Hvis du oplever et unormalt tab af extensions uden naturlige vipper inden for 5 dage, kontakt venligst klinikken.

Vi anbefaler opfyldninger hver 2-3 uge for at bevare et friskt sæt.

bottom of page