top of page
20240318_134329-02_edited_edited.jpg
20220325_125405-01.jpeg
20220527_204521-01_edited.jpg

Volume/mega volume lashes

Det fyldigere look

Dette er metoden du skal vælge hvis du ønsker dig et mere dramatisk og fyldigt look. Denne metode giver dig nemlig mulighed for at få ekstra fylde, længde og buk på dine vipper, da der her håndlaves faner af falske vippehår og kan påføre alt fra 2-8 vipper på en af dine naturlige vipper.

Da der med denne metode anvendes ultra tynde falske vipper, er der stadig fokus på at give dig et sæt der tilgodeser dine naturlige vippers sundhed, og der påsættes ikke vipper der er for tunge eller lange i forhold til dine naturvipper.

Der er mulighed for forskellige designs inden for volume/mega volume lashes, blandt andet cateye, dolleye, og openeye. Med disse forskellige designs som tilrettelægges specifikt til dig, vil de bedste features ved dine øjne fremhæves.

Der tilbydes også et udvalg i forskellige buk (B, C), og fane størrelse laves specifikt til dit sæt, hvilket giver yderligere mulighed for at tilrettelægge et sæt der passer lige netop til dig.

Tag gerne et billede med af dine ønsker, så kigger vi på det sammen, hav dog for øje at alle øjne og vipper er forskellige og du vil sikkert ikke kunne opnå nøjagtig det samme som en anden, men det kan være godt at have inspiration.

Husk at komme til behandlingen uden makeup på, tak.

2 timer.

Efterpleje

Øjenvippeextensions kræver en vis grad af vedligeholdelse for at sikre, at de holder sig pæne og holder længere tid.

Derfor vejleder jeg dig altid i hvordan du passer bedst muligt på dine nye vipper der hjemme. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at spørge for yderligere vejledning.

Her er nogle tip til at passe på og pleje dine øjenvippeextensions derhjemme:

1. Undgå at gnide eller trække i dine øjenvipper, da dette kan forårsage skade på både dine naturlige vipper og dine extensions.

2. Undgå at bruge olieholdige produkter på eller omkring dine øjenvipper, da olien kan nedbryde limen, der holder extensions på plads.

3. Børst dine vipper regelmæssigt, især om morgenen og efter hver vask.

4. Undgå at sove med dit ansigt presset mod puden, da dette kan skade dine vipper eller føre til, at de bliver sammenfiltrede.

5. Vask dine vipper dagligt med vippeshampoo (mulighed for tilkøb i klinikken).

6. Undgå at bruge mascara på dine extensions.

7. Kom til opfyldninger regelmæssigt og book gerne din næste behandling i klinikken.

Ved at følge disse tips og passe godt på dine øjenvippeextensions derhjemme, kan du forlænge levetiden og bevare det smukke udseende af dine vipper.

Husk, det er normalt at miste 1-5 vipper om dagen, da dette er en del af den naturlige udskiftning. Hvis du oplever et unormalt tab af extensions uden naturlige vipper inden for 5 dage, kontakt venligst klinikken.

Vi anbefaler opfyldninger hver 2-3 uge for at bevare et friskt sæt.

bottom of page